Trabzonspor Gençlerbirliği ile karşılaştı. Kamil Ahmet Çörekçi cezalı duruma düştü
Trabzonspor’un Gençlerbirliği deplasmanında oynadığı maçın son bölümünde sarı kart gören Kamil Ahmet Çörekçi, cezalı duruma düştü.
Yayınlanma:
Trabzonspor, Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin son anlarında bordo-mavililer adına önemli bir gelişme yaşandı.
Karşılaşmanın 90+4. dakikasında Kamil Ahmet Çörekçi, rakibine yaptığı faul nedeniyle sarı kartla cezalandırıldı.
Cezalı duruma düştü
Gördüğü bu kartla sınırı aşan Kamil Ahmet, bir sonraki lig maçında cezalı duruma düşerek forma giyemeyecek.
Kaynak:Haber61
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Resmi İlanlar
Trabzonspor