Trabzonspor Gençlerbirliği bilet fiyatları açıklandı

Trabzonspor taraftarları göreve çağırdı

Trabzonspor Gençlerbirliği bilet fiyatları açıklandı
Trabzonspor'un Cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının biletleri satışa çıktı. Karşılaşmanın biletleri bugün saat 17.30'da satışa sunuldu. 

Bordo mavili kulüp bilet fiyatlarını da açıklarken taraftarlara çağrıda bulundu. Trabzonspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada;  Büyük Trabzonspor taraftarı, Trabzonspor, senin desteğinle ayağa kalktı! Hem oynadığı futbol hem de aldığı puanlarla “geliyorum” dedi. Şimdi kalan haftalar önümüzdeki sezonun provası olacak. Sadece saha içinde değil tribünde de güçlü bir Trabzonspor algısının sürmesi için yeni zaferlerin yolunda hep beraber yürümeliyiz. Takım sahada, yönetim kulüpte, taraftar tribünde aynı heyecanla lig sonuna kadar “bir” oluyoruz, “biz” oluyoruz, Trabzonspor oluyoruz. Yeni hedefimiz Gençlerbirliği maçı ve o tribünleri yine dolduruyoruz. Takımımızı 90 dakika destekliyoruz. Bu yüzden bir kez daha “Hayde” diyoruz." ifadeleri kullanıldı.

İşte bilet fiyatları;

Kale Arkaları (Güney-Kuzey) 30,00
Doğu 60,00
Batı 100,00
VIP Silver 150,00
VIP Gold 200,00
VIP Platinum 250,00

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor