Trabzonspor genç ismi Trabzon ekibine verdi

Hekimoğlu Trabzon'a Trabzonspor'dan transfer.

Trabzonspor genç ismi Trabzon ekibine verdi

Hekimoğlu Trabzon, Trabzonspor’un genç yıldızı Tunahan ile sözleşme imzaladı.

Hekimoğlu Trabzon, Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı genç yıldız Tunahan Ergül ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Tesislerde yapılan ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kantekin’in katılımı ile yapılan imza töreninde 21 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu kendisini 3 yıllığına kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kantekin, Tunahan’ın yetenekli bir oyuncu olduğunu ifade ederek, “Böylesine iyi bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için mutluyuz. Hem genç hem de yetenekli bir oyuncu. Takımımıza çok katkısı olacağını düşünüyorum” dedi.

Tunahan Ergül ise, “Hedeflerim doğrultusunda Hekimoğlu Trabzon’u tercih ettim. Burada kendimi kanıtlayıp yeniden iyi yerlere gelmek istiyorum. Öncelikli hedefimiz bu sezon takımımızı bir üst lige çıkarmak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler