Trabzonspor geçtiğimiz sezondan farklı

Trabzonspor geçtiğimiz sezondan farklı bir performans sergiledi.

Trabzonspor geçtiğimiz sezondan farklı

Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk ve ikinci yarılarında farklı bir grafik çizen Trabzonspor, geçtiğimiz sezondan değişik bir görüntü sergiledi. Bordo-mavililer, geçtiğimiz sezon 33 maçta 40 puan elde ederken, bu sezon ise aynı dönemde 51 puan topladı. 


Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, puanını 51'e çıkarttı. Antalyaspor'un 55 puana ulaşmasıyla Avrupa Kupalarına katılma umutlarını başka bir bahara bırakan Trabzonspor, geçtiğimiz sezondan farklı bir görüntü sergiledi.

Bordo-mavililer, geçtiğimiz sezon oynadığı 33 maçta 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 17 mağlubiyet elde ederken, attığı 45 gole karşılık kalesinde ise 53 gol görmüştü. Bu periyotta 40 puan elde eden bordo-mavililer, 12. sırada kendisine yer bulmuştu.
Bu sezon baktığımızda Trabzonspor, aynı dönemde 14 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyet elde etti. 51 puan toplayan bordo-mavililer, attığı 38 gole karşılık kalesinde 32 gol görerek 6. sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor