Trabzonspor Gaziantep'e gidebilecek mi?

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu son maçında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı için 26 Ocak Salı günü Gaziantep'e gidecek. Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçak ile saat 16.00'da hareket edecek olan bordo-mavili kafile müsabakanın ard

Trabzonspor Gaziantep'e gidebilecek mi?

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu son maçında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı için 26 Ocak Salı günü Gaziantep'e gidecek. Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçak ile saat 16.00'da hareket edecek olan bordo-mavili kafile müsabakanın ardından aynı gün saat 22.30'da Gaziantep'den Trabzon'a dönecek.

Öte yandan Trabzonspor -Beşiktaş müsabakasının ileri bir tarihe ertelenmesine yol açan olumsuz hava şartları bordo-mavili takımın yarın Gaziantep'e yapacağı yolculuğu etkileyip-etkilemeyeceği yönünde meteorolojiden görüş alındı. THY yetkilileriyle de sürekli görüşme halinde olan bordo-mavili kulüp, Trabzon'da devam eden olumsuz hava şartlarının yarın düzeleceği yönünde görüş aldığı ve planlanan programa uyulacağı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor