Trabzonspor Gaziantep FK'yı konuk ediyor! Maç öncesi son durum, eksikler ve muhtemel 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 34. hafta mücadelesinde Gaziantep FK'yı konu edecek. Maç öncesi bordo mavili takımda son durum, eksikler ve muhtemel 11'ler haberimizde.

Trabzonspor Gaziantep FK'yı konuk ediyor! Maç öncesi son durum, eksikler ve muhtemel 11'ler

Kayserispor deplasmanından 2-1 galip ayrılan ve Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 10 kişi kalmasına karşın sahadan 3-2 galip ayrılarak tur için avantaj yakalayan Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 34. hafta mücadelesinde Gaziantep FK'yı konuk edecek.

Trabzonspor ile Gaziantep FK arasında 28 Nisan Pazar (bugün) Papara Park'ta oynanacak olan müsabaka 19.00'da başlayacak.

ts-1.jpg

Tonusluoğlu görev yapacak

Trabzonspor ile Gaziantep FK arasındaki müsabakada hakem Direnç Tonusluoğlu görev yapacak. Tonusluoğlu'nun yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve İbrahim Bozbey üstlenecek. Mücadelenin 4. hakemi ise Erkan Özdamar olacak.

Tonusluoğlu'nun Trabzonspor karnesi

Direnç Tonusluoğlu daha önce Trabzonspor'un tek maçında görev aldı. Bordo mavililer, 6 Aralık 2023 tarihinde Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda karşı karşıya geldiği Çorum FK'yı 3-1 mağlup etmişti.

Trabzonspor'da 2 eksik var

Trabzonspor'da sakatlığı devam eden Hüseyin Türkmen ile Kayserispor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Eren Elmalı, Gaziantep FK'ya karşı görev alamayacak.

ts-2.jpg

Trabzonspor Gaziantep FK'ya karşı kaybetmedi

Trabzonspor daha önce Gaziantep FK ile 12 maçta karşı karşıya geldi. Bordo mavililer söz konusu maçlarda 8 galibiyet alırken, 4 kez de berabere kaldı.

Trabzonspor, Süper Lig'in ilk yarısında deplasmanda konuk olduğu Gaziantep FK'yı Trezeguet(2) ve Bakasetas'ın golleriyle 3-1 mağlup etmişti.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Baniya, Mendy, Denswil, Berat, Bardhi, Visca, Fountas, Pepe, Onuachu.

Gaziantep FK: Nita, Ertuğrul, Arda, Djilobodji, M'Bakata, Jevtovic, Sorescu, Monteiro, Maxim, Mustafa Eskihellaç, Dragus.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler