Trabzonspor Gaziantep FK’a geçit vermiyor! Mağlubiyeti yok

Trabzonspor, Gaziantep FK maçlarında mağlubiyet yüzü görmedi.

Trabzonspor Gaziantep FK’a geçit vermiyor! Mağlubiyeti yok

Trabzonspor, Gaziantep FK ile karşılaştığı 11 maçta mağlubiyet yüzü görmedi.

Bordo mavililer Süper Lig’in 15. Haftasında 9 Aralık 2023 Pazar günü saat 19:00’da Gaziantep FK ile karşılaşacak. Gaziantep Kalyon stadında oynanacak karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Murat Erdoğan olacak.

trabzonspor-gaziantep-fka-gecit-vermiyor-maglubiyeti-yok-001.webp

TRABZONSPOR GEÇİT VERMİYOR

Trabzonspor’un Gaziantep FK maçlarında bariz üstünlüğü göze çarpıyor. Bordo mavililer, Gaziantep FK ile bugüne kadar 11 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda 7 kez Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrılırken 4 müsabaka beraberlikle sona erdi. Gaziantep FK, Trabzonspor karşısında hiç galibiyet yüzü göremedi.

Gaziantep’te oynanan 5 karşılaşmada, 2 kez Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrıldı, 3 karşılaşmada ise taraflar eşitliği bozamadı.

EN SON MAÇTA GOL DÜELLOSU

İki takım en son 18.09.2022 tarihinde Trabzon’da karşılaşırken Bordo mavililer sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmada 2. Dakikada Alexandru Maxim Gaziantep’i 1-0 öne geçirdi. 9. Dakikada Lazar Markovic skoru 2-0 yaptı. 14. Dakikada Trezeguet Trabzonspor adına farkı 1’e indirdi. 42. Dakikada Trabzonspor Bakasetas’ın kaydettiği penaltı ile golü ile skoru 2-2’ye getirdi. 90. Dakikada Marc Bartra skoru 3-2’ye taşıyan ve Trabzonspor’a galibiyeti getiren golü kaydetti.

DEPREMDE HÜKMEN

Trabzonspor ile Gaziantep FK’nın geçtiğimiz sezon Süper Lig’in 26. Haftasında 19.03.2023 tarihinde Gaziantep’te oynanması gereken karşılaşması, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem nedeniyle Gaziantep FK’nın ligden çekilme kararı üzerine 3-0 hükmen Trabzonspor lehine tescil edilmişti.

DEPLASMANDA GALİBİYETİ YOK

Trabzonspor’un Gaziantep deplasmanı ile ilgili istatistiği ise dikkat çekiyor.

Bordo mavililerin Süper Lig’de deplasmanda oynadığı Gaziantep FK maçlarında hükmen maçlar hariç galibiyeti bulunmuyor. Bordo mavililer hükmen maçlar hariç Gaziantep deplasmanında son galibiyetini bir Türkiye Kupası maçında 03.12.2002 tarihinde 4-2’lik skorla aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler