Trabzonspor Ganalı'yı bitirmek istiyor

Trabzonspor Ganalı stoper Joseph Aidoo için temaslarını hızlandırdı.​

Trabzonspor, bir süredir renklerine bağlamak istediği Ganalı stoper Joseph Aidoo için temaslarını hızlandırdığı iddia edildi.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın ‘mutlaka alınmalı’ talimatı verdiği Hammarby forması giyen 21 yaşındaki genç futbolcunun bonservisi için İsveç kulübüne 1 milyon 500 bin Euro teklif yapıldığı öğrenildi.

1.80 boyundaki Aidoo’nun transferi ile ilgili menajerler aracılığıyla Hammarby’nin kapısını çalan Bordo-Mavili yönetime, İsveç ekibinden ‘2.5 milyon Euro isteriz’ yanıtı geldi.

Karadeniz Fırtınası’nın bunun üzerine kesenin ağzını biraz daha açarak rakamı 1 milyon 750 bin Euro’ya yükselttiği ve üst sınırın bu olduğu kaydedildi.

Düşünmek için süre isteyen İsveçli yetkililerin, birkaç gün içerisinde kesin kararlarını Trabzonspor’a iletecekleri bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor