Trabzonspor galibiyete odaklandı

Bordo mavili takım Fenerbahçe karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Yanal ise takımını maça galibiyet parolasıyla hazırlıyor

Trabzonspor galibiyete odaklandı
Spor Toto Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'yi  konuk edecek Trabzonspor, sadece galibiyete odaklandı.

Ersun Yanal ve öğrencileri, hem kötü giden sezonu telafi etmek hem de Avni Aker'e veda maçında ayağa kalkmak için bu mücadeleye büyük önem veriyor. Ligde zirve yarışından erken uzaklaşan bordo-mavili futbolcular, taraftarların gönlünü almak istiyor. Daha önce Galatasaray'ı deplasmanda yenerek moral bulan Trabzonspor, şimdi de evinde Fenerbahçe'yi devirmenin hesaplarını yapıyor.

Planlar hazır

Camia açısından bu tarihi karşılaşmada Ersun Yanal da 3 puan için planlarını yaptı. Taktiksel olduğu kadar psikolojik olarak da mücadelenin zorlu geçeceğini düşünen tecrübeli teknik adam, takımın kaptanlarının sorumluluğu almasını istiyor.

Kulüp içerisinde de çok önemli yeri olan kaleci Onur Kıvrak, Mehmet Ekici ve Yusuf Erdoğan sarı-lacivertlilere karşı takımın en önemli kozları olacak. Hem tribünlerin tansiyonunu yönetecek hem de takımın saha içindeki planlamasını yürütmeye çalışacak bu 3 isimin kilit nokta olması bekleniyor.

Bu sezon oldukça formda gözüken Yusuf Erdoğan, ligde 14 maçta 4 gol kaydetti. Sol ve sağ kanatta değişmeli oynaması beklenen Yusuf'un derbide de büyük önemi bulunuyor. Ayrıca oyun kurma ve takımı yönlendirme görevinin de
Mehmet Ekici de olması hesaplanıyor. Kaleci Onur da derbilerdeki başarılı görüntüsünü sürdürmek istiyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor