Trabzonspor galibiyet istiyor! Trabzonspor Adana Demirspor maçı muhtemel 11’ler ve tüm detaylar

Trabzonspor Adana Demirspor karşısına galibiyet için çıkıyor. Trabzonspor Adana Demirspor maçı muhtemel 11’ler ve tüm detaylar.

Trabzonspor galibiyet istiyor! Trabzonspor Adana Demirspor maçı muhtemel 11’ler ve tüm detaylar

Trabzonspor, Süper Lig'in 27. haftasında bugün (25 Şubat 2024 Pazar) sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak.

Papara Park'ta oynanacak müsabakayı hakem Burak Şeker yönetecek. Şeker'in yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Murat Ergin Gözütok yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak.

VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu olarak açıklandı. AVAR hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan olacak.

Saat 16:00’da başlayacak müsabaka Bein Sports 1’den canlı olarak ekranlara gelecek.

trabzonspor-galibiyet-istiyor-trabzonspor-adana-demirspor-maci-muhtemel-11ler-ve-tum-detaylar.webp

Karşılaşmayı Haber61 Canlı anlatım sistemiyle anbean takip edebilir, maç öncesi stat önünden, maç sonu stat önü ve karma alandan Haber61 TV’den yapılacak canlı yayınlarla karşılaşmanın nabzını tutabilirsiniz.

HABER61 TV'Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

MUHTEMEL 11’LER!

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Denswil, Baniya, Eren Elmalı, Meunier, Berat Özdemir, Mendy, Bardhi, Trezeguet, Visca, Enis Destan

ADANA DEMİRSPOR: Magomedaliyev, Atal, Semih, Gravillon, Mohammadi, Muanza, Michut, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Mendoza, Balotelli

MAÇÖNCESİ NOTLAR

Trabzonspor ile Adana Demirspor buğuna kadar 48 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda 25 kez Trabzonspor kazanırken 9 kez Adana Demirspor kazandı. 14 karşılaşmada taraflar eşitliği bozamadı.

Trabzon’da oynanan 23 karşılaşmada, 17 kez Trabzonspor kazanırken Adana Demirspor hiç galibiyet alamadı. 6 karşılaşma beraberlikle sona erdi.

İki takım en son 06.10.2023 tarihinde Adana’da karşılaşırken müsabaka 1-0 Adana Demirspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Trabzonspor son maçında deplasmanda Pendikspor 2-0 mağlup ederken Adana Demirspor son maçında deplasmanda Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldı.

Adana Demirspor'u konuk ettiği son sekiz Süper Lig maçının tamamını kazanan Trabzonspor'un üst üste 9+ iç saha karşılaşmasında mağlup ettiği son rakibi Bursaspor (Eylül 1996-Mayıs 2009 arasında 11 maç).

Bu sezon Trabzonspor'u konuk ettiği Süper Lig maçını 1-0 kazanan Adana Demirspor, bu rekabet tarihinde üst üste iki galibiyet aldığı ya da lig dublesi yaptığı bir süreç yaşamadı.

Trabzonspor'un Süper Lig tarihinde iç saha mağlubiyeti almadığı takımlar arasında en fazla konuk ettiği rakibi Adana Demirspor (13G 4B). Adana ekibinin dış saha galibiyeti alamadığı ekipler arasında bordo-mavililerden daha fazla ziyaret ettiği tek rakibi Beşiktaş (9B 11M).

Süper Lig'de çıktığı son iki maçı gol yemeden kazanan Trabzonspor, bu sezon üst üste üç galibiyet alamadı. Bordo-mavililer, kalesini gole kapatarak üst üste üç maç kazandığı son sürecin son ayağında Adana Demirspor'u 2-0 mağlup etti (Kasım-Aralık 2021 arasında).

Süper Lig'de çıktığı son 16 maçın sadece birini kazanabilen Adana Demirspor (9B 6M), kasım ayında başlayan bu süreçte en az galibiyet alan takım konumunda.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla kafa golü atan takım Trabzonspor (14). Geride kalan 24 haftalık süreçte bu şekilde en fazla gol bulan dört oyuncunun ikisi bordo-mavili ekibin formasını giyiyor: Paul Onauchu (5), Nuno da Costa (5), Enis Destan (4) ve Mame Thiam (4).

Süper Lig'de çıktığı son iki maçta birer gol atan Trezeguet, Türkiye kariyerinin en uzun serisini tekrarlamak istiyor. Bugüne kadar bunu dört kez başaran Mısırlı oyuncu, Trabzonspor formasıyla bu uzunlukta bir seriyi ilk kez yakalayabilir (Kasımpaşa x3 & İstanbul Başakşehir x1).

Bu sezon Süper Lig'de forma giydiği ilk 17 maçta çektiği 42 şutun hiçbirini filelere gönderemeyen Yusuf Sarı, son maçındaki dört şutundan iki gol çıkardı ve Alanyaspor ile 3-3 berabere kalan Adana Demirspor'a 1 puan kazandırdı.

Abdullah Avcı'nın Süper Lig'deki teknik direktörlük kariyerinde en fazla mağlup ettiği üç meslektaşından biri Hikmet Karaman (7; Aykut Kocaman ve Rıza Çalımbay ile eşit).

Trabzonspor'a rakip olduğu son yedi Süper Lig maçını kaybeden Hikmet Karaman'ın teknik direktörlük kariyerinde daha uzun mağlubiyet serisi yaşadığı tek takım Beşiktaş (Eylül 2001-Ekim 2009 arasında 12 maç).

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler