Trabzonspor – Galatasaray maçı için biletler tükenmek üzere

Trabzonspor Galatasaray maçı öncesinde biletlerin tükenmek üzere olduğu öğrenildi.

Trabzonspor – Galatasaray maçı için biletler tükenmek üzere

Süper Lig’in 21. Haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Müsabaka öncesinde çok az sayıda bilet kaldığı öğrenildi.

Trabzonspor ile Galatasaray yarın (21 Ocak 2024 Pazar) Saat 19:00’da Trabzon’da Papara Park’ta karşı karşıya gelecek. Müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Onun yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar olacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Mert Güzenge olacak.

trabzonspor-galatasaray-maci-oncesinde-biletlerin-tukenmek-uzere-oldugu-ogrenildi.webp

MAÇA OYUN İLGİ

Trabzonspor Galatasaray maçına taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Karşılaşmaya gitmek için bilet almak isteyen taraftarlar Passolig bilet gişelerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Passolig çalışanları da yoğun bir mesai harcıyor.

Haber61’in edindiği bilgiye göre Papara Park’ta biletlerin çoğu satıldı. Sadece kale arkalarında az sayıda bilet kaldığı öğrenildi. Maç saatine kadar bu biletlerin de satılması ve tribünlerin tam dolu olması bekleniyor.

GALATASARAY TARAFTARI YERİNİ ALACAK

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu'nun gerçekleştirdiği toplantıda, Trabzonspor ile Galatasaray arasında Papara Park'ta oynanacak olan müsabakaya, sarı-kırmızılı taraftarların alınmasına karar verilmişti.

Karşılaşmayı misafir takım tribününde 2032 sarı-kırmızılı taraftar izleyebilecek. Sarı – Kırmızılı taraftarların kendilerine ayrılan tribünleri doldurması bekleniyor.

Öte yandan iki takım arasında oynanacak karşılaşmada toplam 2 bin 250 güvenlik görevlisi de görev yapacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler