Trabzonspor –Galatasaray derbi analizi

Spor Toto Süper Ligin 27.haftasına sahne olacak Trabzonspor-Galatasaray derbisi hem Trabzonspor hem de Galatasaray açısından büyük öneme sahip.Trabzonspor ile Galatasaray 119.kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 118 maçın 54'ünü Galatasaray, 37

Trabzonspor –Galatasaray derbi analizi

Spor Toto Süper Ligin 27.haftasına sahne olacak Trabzonspor-Galatasaray derbisi hem Trabzonspor hem de Galatasaray açısından büyük öneme sahip.

Trabzonspor ile Galatasaray 119.kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 118 maçın 54'ünü Galatasaray, 37'sini de Trabzonspor kazanırken 27 maç da berabere sonuçlandı. Yapılan bu maçlarda Galatasaray 156 gol kaydederken, Trabzonspor da 128 gol kaydetti.

Trabzonspor ile Galatasaray Süper Lig'de 83 kez karşı karşıya geldi. Lig maçlarının 37'sini Galatasaray kazanırken, 25'ini de Trabzonspor kazandı. Ligde oynanan 21 maç da berabere sonuçlandı. Lig maçlarında Galatasaray rakip kaleye 109 gol atarken Trabzonspor bu gollere 91 golle karşılık verdi.

Trabzonspor ile Galatasaray  Türkiye Kupası'nda 19 kez karşı karşıya geldi.Bu maçların 9’unu Galatasaray, 6’sınıTrabzonspor kazandı. Türkiye Kupası'nda yapılan karşılaşmaların 4’überaberlikle sonuçlandı. Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın 29 golüne Trabzonspor 22 golle karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor