Trabzonspor Futbolcuları ve isim hakkını değerlendi

Trabzonspor futbolcuları ve isim hakkını değerledi.Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi. 31 Mayıs 2015 tarihi itibarıyla Şirketimiz, aktifinde bulunan profesyonel futbolcu lisans bedellerinin rayiç değerlerinin tesp

Trabzonspor Futbolcuları ve isim hakkını değerlendi

Trabzonspor futbolcuları ve isim hakkını değerledi.Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

31 Mayıs 2015 tarihi itibarıyla Şirketimiz, aktifinde bulunan profesyonel futbolcu lisans bedellerinin rayiç değerlerinin tespiti için Artıdeğer Uluslararası Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali  Müşavirlik  A.Ş. tarafından hazırlanan  değerleme raporu ve TTK 376.madde hükümlerine göre hazırlanan bilanço ekte bulunmaktadır.

Yapılan Değerleme sonucunda Şirketimizin TTK 376. madde kapsamında olmadığı sonucuna varılmıştır.

TTK 376. maddesi kapsamında 31 Mayıs 2015 tarihi itibarıyla  Şirket Özkaynağı aşağıdaki tabloda gösterilmiştir:

Değerleme Raporu Sonucuna Göre Oluşan Fon                    :                  282.365.519.-TL

31.05.2015 Tarihi İtibariyle Yasal Özkaynaklar                     :  (negatif)  (56.345.978.-TL )

Değerleme Raporu Sonucuna Göre Ulaşılan Özkaynaklar     :  (pozitif)    226.019.541.-TL

TTK 376. madde kapsamındaki hazırlanan bilançonun Sermaye Piyasası Kurulu'nun  II-14.1 Tebliği hükümlerinden tümüyle bağımsız olduğu ve II.14.1 sayılı Tebliğ kapsamında yayınlanan  bilançonun yerine  geçemeyeceği ve özel durumların açıklanması düzenlemeleri kapsamında kamuya duyurulması hususu, Şirket Yönetim Kurulunun 28.08.2015 tarihli kararı ile karara bağlanmıştır.

   Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler