Trabzonspor forvete servet harcadı ama...

Süper Lig'de bu hafta itibariyle yanlızca 33 gol bulan Trabzonspor'da forvet oyuncularının verimsizliği dikkat çekiyor. Son 4 yılda hücum oyuncuları için 41 Milyon Euro harcayan bordo mavililer beklenen verimi ise alamadı.   Bu sezon Cardozo 8, Muhammet B

Trabzonspor forvete servet harcadı ama...
Süper Lig'de bu hafta itibariyle yanlızca 33 gol bulan Trabzonspor'da forvet oyuncularının verimsizliği dikkat çekiyor. Son 4 yılda hücum oyuncuları için 41 Milyon Euro harcayan bordo mavililer beklenen verimi ise alamadı.
 
Bu sezon Cardozo 8, Muhammet Beşir ile Muhammet Demir ise 1'er gol kaydederken, devre arasında takımdan ayrılan Deniz ile N'doye de gol atamamıştı. Forvet için ciddi paralar harcayan Karadeniz ekibi aradığı ismi bulamazken son olarak transfer edilen Muhammet Demir de henüz kendini gösteremedi.
 
Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a transferi sonrası bu bölgede Halil Altıntop, Janko, Vittek, Deniz Yılmaz, Yatabare, Waris, Cardozo, Muhammet Demir,N'doye ve Muhammet Beşir gol sıkıntısına çare olmadı.
 
Geçen 4 sezon içerisinde 13 transfer gerçekleştirilen bordo mavililerde 41 Milyon Euro'yu gözden çıkardı. Bazı isimler gol dahi kaydedemeden gönderilirken Vittek 2 gol, Janko 2 yılda 2 gol, Deniz 3 gol, Yatabare 1 gol atarken Waris ile N'doye ligde gol atamayan isimler oldu.
 
Geçen yıl ligde 17 gol atan Cardozo ise bu yıl 28. hafta itibariyle 8 gol kaydetti. Gaziantep'te ilk dönemde 7 gol kaydeden Muhammet Demir ise bordo mavililerde 8 maçta 1 gol kaydederek hayal kırıklığı yarattı. Sadi Tekelioğlu'nun takıma kazandırdığı Muhammet Beşir ise Hami Mandıralı döneminde forma şansı bulmakta zorlandı ancak 3 maçta toplam 35 dakika oynayarak 1 gol attı.
 
Trabzonspor 28 maçta 33 gol istatistiği ile Antalyaspor,Medipol Başakşehir, Galatasaray, Kasımpaşa, Osmanlıspor,  Torku Konyaspor, Beşiktaş,  Çaykur Rizespor, Fenerbahçe, Bursaspor ve Akhisar Belediyespor'un gerisinde kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler