Trabzonspor formalı çocuğa biber gazı davasında yeni gelişme! İşte savunması

Bursa'da suratına biber gazı sıkılarak yaralanan Trabzonspor formalı Yusuf Emir davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor formalı çocuğa biber gazı davasında yeni gelişme! İşte savunması

Bursa'da, bir ilkokul öğrencisine biber gazı sıkarak yaraladığı iddiasıyla tutuklanan Veysel İ.'nin yargılanmasına Bursa 30. Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Olay, 29 Ekim 2023'te Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi'nde meydana geldi. Sadi Etkeser İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Yusuf Emir Bolat, Trabzonspor forması giyerek evlerinin önünde arkadaşıyla otururken bisikletle yanına gelen Veysel İ. tarafından biber gazıyla saldırıya uğradı.

"KASTEN YARALAMA" SUÇUNDAN YARGILANIYOR

Veysel İ., "beden ve ruh bakımından kendini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı silahla kasten yaralama" suçlamasıyla yargılanıyor ve 2 yıl 3 aya kadar hapis cezası isteniyor. Duruşmada, sanığın avukatı da hazır bulundu.

SANIK PİŞMANLIK DUYUYOR

Akıl sağlığı konusunda savunma yapan sanık Veysel İ., yaşanan olaydan dolayı pişman olduğunu ifade etti ve zamanı geri döndürebilme imkanı olsaydı bunu yapacağını belirtti. Ayrıca, mahkemeden tahliyesini ve beraatını talep etti.

MAĞDURUN SAĞLIK DURUMU VE MAHKEMENİN KARARI

Mahkeme, mağdur Yusuf Emir Bolat'ın biber gazından kaynaklanan sağlık durumuna ilişkin kati raporun beklenmesine ve Veysel İ.'nin tutukluluğunun devamına karar verdi. Duruşma, bu raporun hazırlanmasını bekleyerek ertelendi.

Yusuf Emir Bolat, olay sonrası bir süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilmişti. Polis tarafından gözaltına alınan Veysel İ. ise olayın ardından tutuklanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler