Trabzonspor forma reklam filmini dünya izledi!

Trabzonspor forma reklam filminin 851 milyon kişi tarafından izlendiğini açıkladı.

Trabzonspor forma reklam filmini dünya izledi!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor, gri forma tanıtım filmi ile izleyenleri hayran bırakmış; dünyaca ünlü futbolcular, futbol kulüpleri ve dünyanın her yerinden birçok insan tarafından takdir toplamıştı.

Trabzonspor Kulübü'de bugün yayımladığı mesajda 851 milyon görüntülenme sayısına ulaşıldığı resmen açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Forma Reklam Filmimizi Dünya İzledi!

2019-2020 Cemil Usta Futbol Sezonu boyunca giyeceğimiz gri (keşanlı) formaya ait tanıtım filmimiz dünya genelinde büyük ilgi gördü. Yurtiçi ve yurtdışından milyonlarca futbolseverin beğenerek izlediği, on binlercesinin sosyal medyada paylaştığı ve övgüyle söz ettiği filmimiz sadece twitter üzerinden 11 milyondan fazla görüntülenme aldı. Veri analiz şirketi Adbaint ve The Brand Age dergisinin birlikte hazırladıkları rapora göre tanıtım filmimizin potansiyel görüntülenmesi 851 milyon. Bu, yine Türkiye’de çekilen forma tanıtım filmleri arasında en yakın rakibin potansiyel görüntülenmesinin 23 katı bir rakama denk düşüyor.

Aynı rapora göre, tanıtım filmimizin konuşulma hacmi yüzde 89 iken, diğer kulüplerin tanıtım filmlerinin toplamı ise yüzde 11’lik payı oluşturuyor.

Gri forma tanıtım filmimizin yarattığı bu duygusal etki, gelenekselden evrensel olana ulaşma noktasında Trabzonspor’un misyon ve ilkeleri ile örtüşürken, Trabzonspor Medya Ekibi olarak bizleri de ziyadesiyle gururlandırıyor!

Bizimle futbolun ortak dilinde buluşan ve bu güzelliği paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler