Trabzonspor fobisini yendi!

Trabzonspor Süper Lig'de çıktığı son 3 deplasman maçından 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan çıkarttı.

Trabzonspor fobisini yendi!

Süper Lig'de deplasmanda ilk 10 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik alan ve 4 kez kaybederek 10 puan toplayan bordomavililer, son 3 deplasman maçından 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan çıkardı. Karadeniz ekibi, İlk 10 maçta 1 puan ortalamasıyla maçlarını oynarken; son 3 dış saha maçında ise 2.33 ortalamaya yükselmeyi başardı.

Trabzonspor Ünal Karaman ile istikrar yakaladı

FOBİYİ BİTİRDİ
Fırtına, deplasmanda bir türlü kalesini gole kapatamıyordu. Son olarak 1 Aralık 2018'de Kayserispor'u gol yemeden devirmişti. 5 karşılaşma sonra Erzurumspor deplasmanında da bu başarıyı tekrarlayan bordo-mavililer, bu fobiyi bitirmiş oldu. Kaleci Uğurcan ve defans hattı, müthiş savunma ile rakiplere geçit vermiyor.

Trabzonspor'da Antalyaspor maçı hazırlıkları başladı

BOŞLUĞU DOLDURULACAK
Karadeniz ekibinin forveti Hugo Rodallega, Erzurumspor deplasmanında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşmüştü. Antalyaspor'a karşı forma giyemeyecek olan 33 yaşındaki forvetin boşluğunu Ekuban ile Nwakaeme ikilisi dolduracak. Teknik direktör Ünal Karaman, Ekuban ile özel bir görüşme gerçekleştirdi ve kendisinden beklentileri ayrıntılı aktardı.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor