Trabzonspor fırsatları kaçırdı

Trabzonspor son iki haftada yakaladığı fırsatları kaçırdı.

Trabzonspor fırsatları kaçırdı

Süper Lig'de son iki haftada aldığı iki beraberlikle 4 puan kaybeden Trabzonspor, eline geçen fırsatları değerlendiremedi ve zirvenin 6 puan gerisinde yer aldı.

Kendisinden üst sırada bulunan Galatasaray ile Beşiktaş'ın puan kaybettiği 9'uncu haftada sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile golsüz berabere kalan bordo-mavililer, üst sırada yer alan Kasımpaşa ve Galatasaray'ın takıldığı 10'uncu haftada ise Antalyaspor ile 1-1 berabere kalarak bir kez daha taraftarını üzdü.

Ayrıca bordo-mavili takımın iki maçta kaybedilen dört puanla zirve yarışında önemli bir yara alması teknik direktör Ünal Karaman'ın moralini bozdu. Bu konuda oyuncularıyla bir görüşme yapan 52 yaşındaki çalıştırıcı, "Lige baktığınızda ben üzülüyorum, siz üzülmüyor musunuz? Çok daha iyi olmamız gerekiyor. Sizin bu potansiyeliniz var" vurgusu yaptı. Çok önemli fırsatlar kaçırdıklarını belirten Karaman'a, talebelerinin, "Yeni bir ivme ile telafi edeceğiz. Rakiplerimiz yine kaybedecek" dediği belirtildi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler