Trabzonspor finale kaldı

15. Cevat Soydaş Turnuvası’nda günün ikinci mücadelesinden B Grubu’nun liderinin belirleneceği maçta Trabzonspor Medical Park, Yeşilgiresun’u 88-68 yendi.   Trabzon’da Odom 20 sayı 5 ribaunt 8 asistle oynarken Stipanovic 19 sayı 8 ribaunt 3 asist, Hardy 1

Trabzonspor finale kaldı
15. Cevat Soydaş Turnuvası’nda günün ikinci mücadelesinden B Grubu’nun liderinin belirleneceği maçta Trabzonspor Medical Park, Yeşilgiresun’u 88-68 yendi.
 
Trabzon’da Odom 20 sayı 5 ribaunt 8 asistle oynarken Stipanovic 19 sayı 8 ribaunt 3 asist, Hardy 12 sayı 4 asist ile oynadı.
 
Yeşilgiresun’da ise Laury 13 sayı 9 ribaunt, Perkins 11 sayı 2 ribaunt 3 asist, Akindele 10 sayı 8 ribaunt 2 asist ile mücadele etti.
 
Bordo Mavililer oyuna hızlı bir başlangıç yaptı ve 5. dakikayı 15-4 önde geçti. Çeyreğin kalan bölümünde rakibine sadece 2 sayı şansı veren Bordo Mavili ekip periyodu 28-6 üstün tamamladı. İkinci çeyreğe de iyi başlayan Trabzonspor Medical Park 12. dakikada farkı 20 sayıya çıkardı: 33-13. Deividas Dulkys ile rakibi karşısında farkı eritmeye çalışan Yeşilgiresun Belediye 17.dakikayı 37-22 geride geçti. Devrenin kalan bölümünde de üstünlüğünü sürdüren Bordo Mavililer soyunma odasına 45-30 üstün girdi.
 
Üçüncü çeyrek karşılıklı basketlerle başlarken Yeşilgiresun Belediye boyalı alandan bulduğu basketlerle 27. dakikada skoru 54-41′e getirdi. Çeyreğin kalan bölümünde Trabzonspor Medical Park Odom’un basketleriyle farkı yeniden 21′e sayıya (64-43) çıkarsa da final periyoduna 64-45 üstün girdi. Dördüncü çeyreğin başında Perkins ile skor üreten Giresun ekibi 35. dakikayı 71-57 geride geçti. Kalan bölümde üstünlüğünü kaybetmeyen Trabzonspor Medical Park sahadan 88-68′lik galibiyetle ayrılarak ikide iki yaptı ve B Grubu lideri olarak finale kalmayı başardı. Maçın en skorer ismi Bordo Mavili ekipten 20 sayıyla Darius Odom oldu.
 
15. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası A Grubu’nu yenilgisiz tamamlayan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol grup birinci olurken, Rönesans TED Ankara Kolejliler bir galibiyet, bir mağlubiyetle grup ikincisi ve galibiyeti bulunmayan TOFAŞ’sa grup üçüncüsü oldu.
 
B Grubu’nunda oynadığı iki maçı da kazanan Trabzonspor Medical Park grup lideri olurken, bir galibiyet, bir mağlubiyeti bulunan Yeşilgiresun Belediye grup ikincisi ve galibiyeti bulunmayan Royal Halı Gaziantep’se grup üçüncü oldu.
 
Bu sonuçların ardından son günün programı ise şu şekilde;
 
26 EYLÜL CUMARTESİ
 
14.00 TOFAŞ – Royal Halı Gaziantep (5.’lik-6.’lık)
 
16.00 Rönesans TED Ankara Kolejliler – Yeşilgiresun Belediye (3.’lük-4.’lük)
 
18.00 Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol – Trabzonspor Medical Park (Final)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler