Trabzonspor Fenerbahçe'yi yakabilir! Akıllara o sezon geldi

Fenerbahçe - Trabzonspor ve Galatasaray - Sivasspor maçlarından çıkacak sonuca göre Süper Lig'de şampiyon belli olabilir.

Trabzonspor Fenerbahçe'yi yakabilir! Akıllara o sezon geldi

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Süper Lig'in 34. haftasında yarın karşı karşıya gelecek. İki ezeli rakip arasındaki bu mücadele şampiyonu da belirleyebilir.

Süper Lig'de maç eksiğiyle Galatasaray'ın 8 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe, Trabzonspor maçında puan kaybı yaşaması halinde şampiyonluk yarışından tamamen kopabilir.

68 puanda olan Fenerbahçe; Trabzonspor ile berabere kalırsa 69, Trabzonspor'a yenilirse 68 puanda kalacak. Geride 2'si hükmen olmak üzere toplam 4 maçı olan Fenerbahçe, maksimum 80-81 puana çıkabilecek.

76 puanlı Galatasaray ise Sivasspor'u yenerse 79 puana çıkacak. Sivasspor maçı sonrası 1'i hükmen, toplam 3 maça çıkacak Galatasaray ise 82 puanı garantilemiş olacak.

RESMEN ŞAMPİYON BELLİ OLABİLİR

Fenerbahçe, Trabzonspor maçında puan kaybı yaşarsa ve Galatasaray da Sivasspor maçından galip ayrılırsa, Galatasaray resmen şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.

AKILLARA 2009-2010 SEZONU GELDİ

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçında şampiyonluğu kaybetme ihtimali, 2009-2010 sezonunda 1-1 sona eren Fenerbahçe - Trabzonspor maçını akıllara getirdi. Fenerbahçe o maç ile birlikte şampiyonluğu kaybetmiş ve Bursaspor şampiyonluğunu ilan etmişti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler