Trabzonspor Fenerbahçe'yi böyle yenecek!

Tecrübeli teknik, sarı-lacivertli ekibin ilk yarıda boğduğu rakiplerinin işini ikinci yarının hemen başında attığı golle bitirdiğini anlattı.   Fenerbahçe'nin bu dakikaya kadar gol bulamazsa sonraki dakikalarda oyunu kontrol altında tutup aktif dinlenmeye

Trabzonspor Fenerbahçe'yi böyle yenecek!
Tecrübeli teknik, sarı-lacivertli ekibin ilk yarıda boğduğu rakiplerinin işini ikinci yarının hemen başında attığı golle bitirdiğini anlattı.
 
Fenerbahçe'nin bu dakikaya kadar gol bulamazsa sonraki dakikalarda oyunu kontrol altında tutup aktif dinlenmeye geçtiğini oyuncularına aktardı.
 
60'ıncı dakikadan sonra yorulmadan maçın sonunu getirmek için aktif dinlenmeye geçen F.Bahçe'nin en fazla bu dakikalarda savunmasız kaldığını anlatan Tekelioğlu, bu dakikalarda atacakları bir golün kendilerine maçı getirebileceğini savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler