Trabzonspor Fenerbahçe’yi böyle vuracak

Trabzonspor’da Ünal Karaman Fenerbahçe’yi mağlup etmek için planını hazırladı.

Trabzonspor Fenerbahçe’yi böyle vuracak

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. 

Bugün saat 21:45’te Ülker Stadında oynanacak karşılaşma öncesinde Teknik Direktör Ünal Karaman Fenerbahçe’yi mağlup etmek için bütün hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Ünal Karaman'ın, rakibe önde basarak oyun kurmasına fırsat vermemesi, kapılacak topları hızlı atağa çevrirerek gol araması bekleniyor. Başarılı çalıştırıcı, AEK maçında savunmada yapılan basit hataların tekrarlanmamasını da istedi.

Fenerbahçe'de Isla ve Victor Moses'in yokluğu avantaj olarak görülüyor. Ozan Tufan ve Deniz Türüç'ün forma giydiği sağ kanat 'zayıf bölge' olarak belirlendi. Bordo- mavili takım bu akşam ataklarda bu bölgeye ağırlık verecek. Ekuban ve Sörloth da Nwakaeme'ye yaklaşarak destek verecek.

Rakibin oyun kuramaması için Emre Belözoğlu'na baskı uygulanacak. Parmak ve Sosa, Emre'ye yakın oynayıp, rahat hareket ettirmeyecek. Arjantinli oyuncu Sosa bugün hem bordo- mavili takımın ataklarını organize edecek hem de fırsat bulduğu anlarda gol ve asist kovalayacak. Sosa geçtiğimiz sezon 2-1 kazanılan maçta harika bir gole imza atmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor