Trabzonspor - Fenerbahçe maçında sahaya inmiştiler! 7 kişi Trabzon Adliyesi'ne getirildi

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya girerek olaylara karışan 7 kişi adliyeye getirildi.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında sahaya inmiştiler! 7 kişi Trabzon Adliyesi'ne getirildi

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında, tribünden atlayarak sahaya giren ve olaylara karışan 7 kişi adliyeye sevk edildi.

17 Mart Pazar günü akşamı, Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'un kendi sahasında Fenerbahçe'ye 3-2 yenilmesinin ardından yaşanan olaylarda, sahaya atlayıp Fenerbahçe oyuncularına saldıran 12 taraftarın 7'si gözaltına alındı ve bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Maç, Papara Park Stadyumu'nda gerçekleşti ve sonuçlanmasının ardından ortaya istenmeyen olaylar çıktı. Maçın bitiş düdüğünün ardından, sahaya giren birçok Trabzonspor taraftarı, Fenerbahçe oyuncularına saldırdı.

7-sahis-adliyede-1.webp

Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olaylarda tespit edilen 12 taraftar, gözaltına alındı. Bu kişiler arasında maskeli olarak sahaya atlayan ve dikkat çeken H.Ç. (20), Fenerbahçe kalecisi Dominic Livakovic'e saldıran O.B., korner direğini kullanarak sarı lacivertli oyuncu Mert Müldür'e saldıran E.T. gibi isimler bulunuyordu.

Ayrıca, maça Passolig ile giren E.T.'nin biletin başkasına ait olduğu ve maskeli olarak sahaya atlayan ilk taraftar olan H.Ç.'nin ise Almanya'dan maçı izlemek için Trabzon'a geldiği öğrenildi. Gözaltına alınan 12 taraftarın sorguları 2 gün sürdü ve bugün sabah saatlerinde 7'si Trabzon Adliyesi'ne sevk edildi.

7-sahis-adliyede-2.webp

Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylarda 5 kişi daha adliyeye sevk edildi

Tribünden atlayıp sahaya giren 12 taraftardan 7’si gözaltı işlemlerinin sonrasında bugün sabah saatlerinde adliyeye çıkartılırken, 5 kişi daha öğle saatlerinde adliyeye getirildi.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzon'da oynanan ve sarı-lacivertlilerin 3-2'lik üstünlüğü ile biten maç sonrası futbolcuların orta sahadaki galibiyet sevinci sırasında çok sayıda bordo-mavili taraftar sahaya girdi. Çıkan olaylarda Fenerbahçeli futbolculara saldıran ve kamera kayıtlarından tespit edilen 12 taraftar karşılaşma sonrasında gözaltına alındı. Gözaltına alınan taraftarlardan 7'si sabah saatlerinde 5'i de öğle saatlerinde adliyeye getirildi. Toplam 12 kişinin savcılıkta ifadelerinin alınması sürüyor.

7-sahis-adliyede-3.webp

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor