Trabzonspor - Fenerbahçe maçına hava engeli! Maç saati değişti

Trabzonspor ile Fenerbahçe U19 takımının karşı karşıya geleceği kritik mücadelenin saati değişti.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçına hava engeli! Maç saati değişti

Trabzonspor'un, U19 Elit A Ligi yarı finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geleceği mücadelenin saati yeniden düzenlendi.

Trabzonspor, U19 Türkiye Şampiyonası play-off 1. turunda Beşiktaş'ı eleyerek yarı finalde Fenerbahçe ile eşleşmişti.

TFF'den yapılan ilk açıklama göre Trabzonspor ile Fenerbahçe, 10 Mayıs Cuma günü (bugün) 18.00'de Antalya Arslan Zeki Demirci 2 Nolu Saha'da karşı karşıya gelecekti.

TFF, hava şartlarından ötürü maç saatini 20.00 olarak değiştirdi. Buna göre Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki U19 Elit A Ligi yarı final maçı 10 Mayıs Cuma günü 20.00'de Antalya Arslan Zeki Demirci 2 Nolu Saha'da oynanacak.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan müsabakayı kazanan takım, Galatasaray - Samsunspor eşleşmesinin galibi ile finalde karşı karşıya gelecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler