Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası temsilcinin yazmadığı hata!

Trabzonspor'un 1-1 berabere kaldığı Fenerbahçe karşılaşmasının sonrasında yapılan röportajlarda usülsüzlükler vardı...

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası temsilcinin yazmadığı hata!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonu yapılan röportajlarda Fenerbahçeli futbolcuların usülsüzleri vardı. Kırmızı kart gören Sadık Çiftpınar yasak olmasına rağmen basına açıklama yaparken, Fenerbahçeli yedek kalecisi Volkan Demirel'de yayıncı kuruluş talimatlarına aykırı ekranlara çıktı.

Maç sonu yayıncı kuruluşa ilk açıklamayı veren isim Sarı-Lacivertliler'den Jailson oldu. Ardından ise Volkan Demirel, tehditvari söylemleri ile yayıncı kuruluşun mikrofonlarına açıklama yaparak tıpkı takım arkadaşı Sadık Çiftpınar gibi bir usülsüzlük yaptı, fakat karşılaşmanın temsilci oralı bile olmadı.

Yaşanan olaylar, doğrular ve yanlışlar...

TFF yayın talimatnamesine göre, mağlubiyet ve beraberlik durumunda kulüpler temsilcilere sahada oynayan oyuncularından iki tanesini zorunlu olarak röportaj alanına gönderir. Sahada oynayan oyuncuların haricinde eğer talep gelirse ve temsilci onaylarsa röportajlara ek olarak adı esame listesinde bulunan herhangi bir oyuncu da yayıncı kuruluşa açıklama yapabilir. Peki dün gece neler oldu?

Karşılaşmada forma giyen Fenerbahçeli Jailson ilk olarak yayıncı kuruluşun mikrofonlarına açıklamasını yaptı. Buraya kadar herşey normal. Yayın kurallarına göre ikinci sırada da maçta forma giyen futbolculardan birinin açıklama yapması beklenir.

Ancak maçı 90 dakika yedek kulübesinde beklemiş Volkan Demirel, yayıncı kuruluşun mikrofonlarına ikinci sırada (Jailson'dan sonra) çıkarak 'tehditvari' söylemlerle açıklama yaptı. Kulüplerin dosthane bir şekilde maç yaptıkları ortam bazılarını üzmüş olacak ki, Fenerbahçeli yönetici Semih Özsoy da futbolcusuna sahip çıkıyor ve tehditvari söylemlerini destekliyor. Başkan Ali Koç'un maç sonu soyunma odasına girip Volkan'ı açıklamaları sebebiyle uyarmasına rağmen... Bununla beraber maçta kırmızı kart görmüş Sadık Çiftpınar'da kural dışı açıklama yapıyor.

Trabzonspor Kulübü'nün yetkilileri durumu temsilciye bildirirken, temsilci yalnızca Sadık Çiftpınar'ın kural dışı konuşmasını rapor ediyor fakat Volkan Demirel'i rapor etmiyor. Bakalım PFDK nasıl bir karar verecek? İzleyip göreceğiz...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler