Trabzonspor Farklı kazanıyor ama...

Trabzonspor, farklı galibiyetlere imza atarken kalesini de gole kapatamadı.

Trabzonspor Farklı kazanıyor ama...

Trabzonspor, Bjelica döneminde gollü ve farklı galibiyetlere imza attı ancak kaleyi de gole kapatamadı.

Hırvat hocanın idaresinde geçtiğimiz sezon Karagümrük'ü 4-1, Giresun'u 4-2, Alanya'yı 5-1'lik skorlarla mağlup etmişlerdi. Bu sezon da Kasımpaşa'yı 5-1'le geçtiler.

Fırtına sezona 1-0'lık Antalya galibiyetiyle başladıktan sonra çıktığı 3 maçta da kalesini gole kapatamadı. Galatasaray'a 2-0, Çaykur Rizespor'a 3-2 yenildi. Kasımpaşa'yı 5-1 yendi. Bjelica milli arada savunmaya özel idman yaptırıyor.

Bordo mavililer, teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde toplam 12 maça çıktı. Rakip ağları 27 defa havalandırdı. 2.25 gibi yüksek bir gol ortalaması tutturdu. Trabzonspor, Bjelica yönetiminde çıktığı 12 maçın 11'inde rakip ağları havalandırmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler