Trabzonspor farklı kazandı! Meunier'den öz eleştiri geldi

Trabzonspor'da Meunier, İstanbulspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor farklı kazandı! Meunier'den öz eleştiri geldi

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 36. hafta mücadelesinde İstanbulspor'u konuk etti ve sahadan 3-0 galip ayrıldı. İstanbulspor karşısında Trabzonspor'un golleri Paul Onuachu(2) ve Meunier'den geldi.

Bordo mavili ekipte maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Meunier şu ifadeleri kullandı;

"Daha iyi olabilirdi"

En iyi maçımızdan uzak bir maçtı. Tam anlamıyla tatmin eden bir maç değildi. Odaklanma açısından sıkıntı yaşadık ama sonuç olarak 3-0 kazandık. Daha iyi olabilirdi. Önümüzde Başakşehir maçı var. Sıralamadaki yerimizi korumak istiyoruz.

"Trabzonspor'da çok mutluyum"

Takıma katkıda bulunmaya çalışıyorum. Yüzde yüzüyle oynamaya çalışan bir futbolcuyum. Katkı verdikçe de mutlu oluyorum. Hocamız ve bana güveniyor. Bunu hissedince sahada hücum anlamında da katkı verebiliyorum. Elbette defansif olarak da katkı vermeye çalışıyorum. Trabzonspor'da çok mutluyum. Çok daha iyi gideceğini umuyorum.,

"Final maçının İstanbul'da olmasını umuyorum"

Beşiktaş ile final maçının İstanbul'da olmasını umuyorum. Taraftarımızın orada ne kadar çok olduğunu biliyorum. Tribünler dolduğunda çok güzel bir maç olacaktır. Herkesin hazır olduğu iyi bir final olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler