Süper Lig’in 10. haftasında Trabzonspor, sahasında Eyüpspor’u konuk edecek. Karşılaşma, yarın (25 Ekim Cumartesi) saat 20.00’de Papara Park’ta oynanacak.
Maçın Hakemi Zorbay Küçük
Mücadelede düdüğü Zorbay Küçük çalacak. Küçük’ün yardımcılıklarını Furkan Ürün ve Murat Altan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Fatih tokail olacak.
Trabzonspor Galibiyet Peşinde
Ligde 20 puanla ikinci sırada yer alan bordo-mavili ekip, Eyüpspor karşısında galibiyet alarak hem zirve yarışını sürdürmek hem de gelecek hafta oynayacağı Galatasaray maçı öncesi moral bulmak istiyor.
Teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde son haftalarda yakaladığı çıkışla dikkat çeken Trabzonspor, iç sahadaki yenilmezlik serisini de koruma hedefinde.

Taraftarlardan Yoğun İlgi
Papara Park’ta oynanacak karşılaşmaya bordo-mavili taraftarların ilgisi de oldukça fazla. Haber61'in edindiği bilgiye göre; 37 bin 815 kişi kapasiteli stadyumda şu ana kadar 6100 kombineye ek olarak yaklaşık 15 bin 600 bilet satıldı.
Toplamda 22 bin civarında satışın gerçekleştiği öğrenilirken, maç saatine kadar bilet satışlarının 30 binin üzerine çıkması bekleniyor.
Kaynak:Haber61