Trabzonspor evinde kazanmak istiyor

Trabzonspor'da hesaplar 3 puan üzerine yapılırken ikinci yarıda evinde ilk galibiyetini almak istiyor.

Trabzonspor evinde kazanmak istiyor

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek.


TÜM HESAPLAR 3 PUAN ÜZERİNDE YAPILIYOR 

Ligin ilk yarısında deplasmanda rakibine 1-0 mağlup olan bordo-mavililer evinde ağırlayacağı rakibinden rövanşı olmak istiyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bordo-mavili takımla birlikte ilk maçına Evkur Yeni Malatyaspor maçıyla çıkmıştı. Söz konusu müsabakada sahadan yenik ayrılan Çalımbay, bu kez rakibini eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. 

LİGİN İKİNCİ YARISINDA EVİNDEKİ İLK GALİBİYETİ ALMAK İSTİYOR 

Trabzonspor'da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Ligin ikinci yarısında Medical Park Stadyumu'nda taraftarı önünde maç kazanamayan bordo-mavililer 4 maçlık galibiyet hasretini de sonlandırmayı planlıyor. Evinde son galibiyetini Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Bursaspor'u 1-0 yenerek elde eden bordo-mavililer söz konusu maçın ardından sahasında oynadığı Fenerbahçe ile 1-1, Göztepe ile 0-0 berabere kalırken, Medipol Başakşehir'e 1-0 ve son olarak Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu. Karadeniz ekibi sahasında oynadığı son 4 maçta 2 puan elde ederken 10 puan kaybetti. Trabzonspor, evinde oynadığı son 3 maçta ise rakip fileleri havalandıramadı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor