Trabzonspor, evinde farklı: Rakiplere geçit yok

Trabzonspor evinde rakiplere geçit vermiyor.
Trabzonspor, evinde farklı: Rakiplere geçit yok

Trabzonspor, Süper Lig’de bu sezon iç sahadaki etkili performansıyla dikkat çekiyor. Bordo-mavili ekip, teknik direktör Fatih Tekke, yönetiminde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak rakiplerine üstünlük kurdu. Takım golcüsü Onuachu ise gollerin çoğunu Trabzon’da attı.   

Trendyol Süper Lig’in 10’ncu haftasında sahasında Eyüpspor’u konuk edecek olan Trabzonspor, taraftarı önünde oynadığı maçlarda rakiplerine üstünlük kuruyor. Fatih Tekke yönetimindeki Karadeniz ekibi hem iç sahada hem deplasmanda istikrarlı bir tablo çizerken, özellikle evinde rakiplerine geçit vermiyor. 

Hedef sahasında 14 puan 
Bordo-mavililer, bu sezon Trendyol Süper Lig’de evinde oynadığı maçlarda yenilmedi. Taraftarı önünde 11 puan toplayan Trabzonspor, Eyüpspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak sahasında bu sezonki 14 puanını elde ederek puanını 23 çıkartmayı hedefliyor. Karadeniz ekibi, evindeki bu performansıyla zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor. 


Fatih Tekke 10 maçta 1 yenilgi aldı 
Trabzonspor Teknik Direktör Fatih Tekke, yönetiminde geçen sezon ve bu sezon evinde 10 lig maçına çıktı. Söz konusu karşılaşmalarda bordo-mavililer, 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Karadeniz ekibi tek yenilgisini ise Galatasaray’a karşı almıştı.

Taraftar ilgisi 
Süper Lig’de zirve mücadelesini sürdüren Trabzonspor, Eyüpspor maçında taraftar desteğinin arkasında olması bekleniyor. Bu maç öncesi bilet fiyatlarını aşağıya çeken yönetimin bu yaklaşımına bordo-mavili taraftarların duyarsız kalmadı. 25 Ekim Cumartesi saat:20:00’de oynanacak olan karşılaşmayı 30 bin üzerinde taraftarın izlemesi bekleniyor.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir