Trabzonspor evinde en iyi sezonunu yaşıyor!

Bordo-Mavililer, evinde gösterdiği performansla takdir topladı.

Trabzonspor evinde en iyi sezonunu yaşıyor!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor, evinde bu sezon gösterdiği performansla en iyi sezonunu yaşadı.

Yeni stadında ilk maçına 29 Ocak 2017 yılında Gaziantepspor'a karşı aldığı 4-0'lık galibiyetle çıkan Bordo-Mavililer, yeni stadında gösterdiği performansla alkış topladı.

2016/17 sezonunda Medical Park Stadı'nda 9 karşılaşmaya çıkan Bordo-Mavililer, 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 3 beraberlik yaşamıştı. 2017/18 sezonunda evinde oynadığı 17 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet almıştı.

2018/19 sezonunda ise Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde maçlarına çıkan Bordo-Mavililer, 16 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak, Süper Lig'de Galatasaray'ın ardından evinde en iyi performansı gösteren takım oldu.

SEYİRCİ ORTALAMASI ARTTI!

Stadın ilk açıldığı sezon 17 binden fazla taraftar ortalaması yakalan Trabzonspor, bir sezon sonra sayıyı 24.850'ye çıkartırken, bu sezon ise 25.464 ortalama ile seyirci rekorunu yaşıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor