Trabzonspor evinde ayakta kaldı

Trabzonspor bu sezon taraftarına hüsran yaşatırken, kendisini ateş hattından uzaklaşmasını sağlayan puanları hep A.Aker’de aldı. Sivasspor’u yenerek ligde 10.galibiyetini alan Bordo-Mavililer, ligde puanını 33’e çıkartırken, bu puanların tam 23’ünü ise A.

Trabzonspor evinde ayakta kaldı
Trabzonspor bu sezon taraftarına hüsran yaşatırken, kendisini ateş hattından uzaklaşmasını sağlayan puanları hep A.Aker’de aldı. Sivasspor’u yenerek ligde 10.galibiyetini alan Bordo-Mavililer, ligde puanını 33’e çıkartırken, bu puanların tam 23’ünü ise A.Aker’de elde etti. Bordo-Mavililer, evindeki 13 maçta 7 galibiyet 4 mağlubiyet 2 de beraberlik aldı.
 
Bordo-Mavililer, deplasmanda ise 3 galibiyet alabilirken, 1 kez sahadan beraberlik ile ayrılıp, 9 kez ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Trabzonspor, deplasmanda hüsran yaşadığı sezonda böylelikle evinde oynadığı maçlarda aldığı puanlar ile ligde orta sıralara çıkmayı başardı. Trabzonspor, bir sonraki hafta ise G.Antep ile 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler