Trabzonspor evinde 5 maçtır kazanamıyor

Trabzonspor ligde evinde 5 maçta galibiyet yüzü göremedi.

Trabzonspor evinde 5 maçtır kazanamıyor

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor ligde evinde oynadığı son 5 maçta galibiyet yüzü göremedi. Konyaspor maçında bu seriyi bozmak istiyor.


Spor Toto Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonunun ilk haftasında evinde Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, ligde Medicalpark Arena’da oynadığı son 5 maçı kazanamadı.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında müthiş bir çıkış yaparak herkesin beğenisini toplayan Trabzonspor, evinde oynadığı ve Beşiktaş’ı adeta elinden kaçırdığı 4-3 biten karşılaşma sonrasında bir daha galibiyet yaşayamadı.

Bu maçın sonrasında evinde oynadığı karşılaşmalarda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan bordo mavililer, Kayserispor’a 3-2 mağlup oldu. Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor son haftada ise Bursaspor’u 2-1 mağlup olarak ligi tamamladı.

Trabzonspor bu akşam saat 20:00’de oynayacakları Konyaspor karşılaşmasını kazanarak evindeki bu tatsız seriye son vermek istiyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor