Trabzonspor eski yöneticisinden bomba sözler! 3 Mart 2023

Trabzonspor yönetimi, dün almış olduğu kararı kamuoyu ile paylaşarak Olağanüstü Genel Kurul’a gidildiğini belirtti. 3 Mart 2023

Trabzonspor eski yöneticisinden bomba sözler! 3 Mart 2023

Trabzonspor yönetimi, dün almış olduğu kararı kamuoyu ile paylaşarak Olağanüstü Genel Kurul’a gidildiğini belirtti.

Bu açıklamanın ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu da istifa ettiğini kulüp resmi sitesinden duyurdu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Trabzonspor eski yöneticisi Erdal Atalay, yaptığı açıklamada Trabzonspor yönetiminin ibra edilmemesi gerektiğini söyledi.

Atalay açıklamasında “Yönetim kurulu ibra edilmeyip yaptıkları yanlışların hesabı sorulmalı.” ifadelerini şunları söyledi:

Trabzonspor’u 37 sene sonra şampiyon yapan yönetimi zamanında kutladık. Âmâ günlerde şampiyonluğu ekonomik olarak iyi değerlendirmek borcu azaltmak ve şampiyonluk yarışı içinde olması gerektiğini çok kişi söyledi borcu azaltmak için gayret sarf etmesi belirtildi.

Bunun üzerine yönetim ne yaptı? Eski kadroyu dağıttı, sakatlıklar oldu araştırılmadan 13/14 transfer yapıldı, gelenler gidenleri arattı, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konfederasyon Ligi ve Türkiye Ligi hedefinden uzaklaşırdı.

Borç arttı bundan sonra hedefsiz takımın saha gelirleri, yayın gelirleri azaldığı an yönetim Alel acele 20 gün sonraya kongre kararı aldı. Başkan istifa etti takım sokağa bırakıldı sezon başından beri yapılan yanlışlara bir yenisi eklendi. Gelir kaynakları bitti takım ve hoca panik içerisinde iken biz bıraktık gibi acele bir karar alındı. Yönetimin bir kısmı kongre kararı için ısrar etmiş, Duyduğumuza göre o zaman o arkadaşlar yeni bir liste ile seçime girip aday olmalılar. Yönetim kurulu ibra edilmeyip yaptıkları yanlışların hesabı sorulmalı.

Ben kongreye gidiyorum diyerek ve Başkan istifa ederek takımı kenti kaos içerisinde bırakıp gitmeleri bu kadar kolay olmamalı. Bunun hesabı sorulmalı 15/20 günde yönetim yeni bir kadro oluşturmak zor, transfer bitiyor kadro giderlerini azaltmak daha zor.

2 günde futbolcu satıp para kazanmak imkânsız, ücretsiz bırakmak daha büyük bir yük. Planlamayı kim yapacak? Ülkede bir deprem felaketi ve genel seçim atmosferi varken çok zor seçim olacak. Bence bu yapılacak olan seçimde Trabzonspor’a başkan seçilmeyecek ancak KAYYUM seçilir bu kongrede. Çok dikkatli ve hassas özverili davranarak Trabzonspor, Bursaspor, Eskişehirspor olması için sağduyu ile hareket etmeli ve geçmişten muhakkak sorulmalı…

Bu kararı aldıran Ertuğrul Doğan aday olmak zorunda… Bu güne kadar hiç bir şeye hayır demeyip kulübe bildiğimiz kadarı ile ekonomik destek vererek borcun büyümesine sebep olan kişi Görevden kaçamaz… Aynı mantıkla hareket ederse borç azalmaz artar... Trabzonspor kültürünü bilen bir kadro ile yola çıkmalı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler