Trabzonspor eski yöneticisinde Flaş Yusuf Yazıcı sözler: Eğer derman olacaksa...

Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu'ndan flaş Yusuf Yazıcı Sözleri.

Trabzonspor eski yöneticisinde Flaş Yusuf Yazıcı sözler: Eğer derman olacaksa...

Trabzonspor Başkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalar yaptı.

Yusuf Yazıcı'nın satılıp satılmaması konusunda da açıklamalrda bulunan Hacısalihoğlu "Parası çarçur edidelecekse satılmamalı" ifadelerini kullandı.

Türkiye'deki kulüplerin bu sene borçlarını azaltmak üzerine yoğunlaşmaları gerekirken transfer avcılığına başladıklarını belirten Hacısalihoğlu "Yusuf Yazıcı, kulübün borçlarına derman olacaksa satılmalı. Yusuf yazıcı satılıp parası çarçur edilecekse, sıradan oyuncular alınacaksa satılmamalı. Trabzonspor ve Türkiye’deki bütün kulüplerin bu seneki bütün politikası borçlarını azaltmak olmalıyken herkes başka şeyler peşinde. Bankalar birliği hükumetinde desteğiyle kulüplerle ilgili bir yapılandırmaya gitti. Nasıl bir yapılandırma yapıldıysa herkes transfer avcılığına başladı. Borçlar silinmedi, iki sene ertelendi. İki sene faizler ödenecek sonra anapara ve faizleri ödenecek. Peki bunu karşılayacak bir gelir yaratıldı mı? Hayır. Yaratılır mı? Bu akılla bu mantıkla bence yaratılmaz. Trabzonspor’un tek kurtuluşu geri dönüşümsüz kaynak bulmak. Kaynak bulunmadığı sürece bizim yıllık gelirimiz borcumuzun yıllık faizini ödemiyor. Kaldı ki daha personel giderleri, tesis giderleri, futbolcu ödemeleri var. Bizim kulübün borçlarını makul rakamlara çekmemiz gerekir. Satılan formalar Ekuban’ın bonservisinin yarısı değil, kaldı ki 25 tane futbolcu var. Bizim her konuda önceliğimiz borcu kapatmak üzerine olmalı. O arada yarışacaksınız da. Belki o arada Yusuf değil Yusuflar yetiştireceksiniz. Ama böyle dışarıdan oyuncu alırsanız olmaz. “Herkes bizi altyapıdan oyuncu yetiştiriyoruz diye takdir ediyor” deniliyor. 1461’in düştüğü yerde, bu kadar oyuncu alındığı yerde nasıl olacak.  Peki altyapıyla gurur duyuyoruz da altyapıyla ilgili ne yaptık? Hocaları yurt dışına eğitime mi gönderdik, Bir hoca mı getirdik eğitim için yada yeni eğitim tesisleri mi yaptık? Trabzonspor’un en büyük ihtiyacı ve olması gereken en büyük politikası borçlarını azaltacak yeni projeler üretmek olmalı." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor eski yöneticisinde Flaş Yusuf Yazıcı sözler: Eğer derman olacaksa...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor