Trabzonspor eski yöneticisi Nevzat Aydın: Trabzonspor satılamaz

Trabzonspor eski yöneticisi Nevzat Aydın, Beşiktaş maçını izlemek için Trabzon'da.

Trabzonspor eski yöneticisi Nevzat Aydın: Trabzonspor satılamaz
Haber61 / Spor Servisi / Özel

Beşiktaş maçına dakikalar kala Trabzonspor eski yöneticisi Nevzat Aydın Medical Park Stadyumu'na geldi. Trabzonspor'un son durumu hakkında konuşan ve Beşiktaş'ı değerlendiren Aydın şöyle konuştu: 

"Sadri Şener ile attığım fotoğrafta başka bir anlam yok. Benim doğum günümde çekilmişti. Çok keyifli bir kareydi o an atmak istedim o kadar. Başlangıcımız fena değildi. Harcanan rakama göre Trabzonspor bir mantık çerçevesinde kadro kurdu. Başarısızlık artınca 30 yaşın üzerindeki bir çok oyuncuya anlamsız paralar vererek saçma bir duruma gelindi. Bu satten sonra bu işin nasıl döneceğini ben gerçekten bilmiyorum. Trabzonspor bundan sonraki süreci iyi değerlendirmeli. Elindekileri gözden geçirmeli. Trabzonspor’un satılması sözkonusu bile olmaz bence. Böyle bir durum olduğu takdirde ben mi yoksa Ktarlılar mı daha çok düşünür diye o tweeti atmıştım. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor