Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener o iddiaya cevap verdi! “Ortak aday…”

Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener, orak aday iddialarına ilişkin Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener o iddiaya cevap verdi! “Ortak aday…”

Trabzonspor’un şampiyon başkanı Sadri Şener, eski başkanlardan birinin ortak konsensüs sağlanarak aday çıkarılacağı yönündeki iddialara cevap verdi.

“BANA FİKİR DANIŞAN OLMADI”

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a açıklamalarda bulunan Şener, kendisinin en uzun süre yöneticilik ve başkanlık yapmış kişi olduğunu vurgulayarak “böyle yönetim oylama yaparak Olağanüstü kongreye gitme olmaz.” dedi.

Bu durumun küskünlük yarattığına dikkat çeken Sadri Şener, “Herkes atar imzasını gidersin. Bizde bunun belki de 10 defa yaptık. Ama 9’a 6 falan bölünme yapıyor.” şeklinde konuştu.

Sadri Şener, kulübe sahip çıkılması gerektiğin belirterek, “baya ciddi bir para var ortada. Bunları karşılayabilecek bir yönetim olması lazım. Birinci madde bu. Sonrasında birlik beraberlik içinde yapılmasını bende çok arzu ederim” dedi.

Şener, eski başkanların konsensüs ile ortak aday çıkaracağı iddiaları için ise konu hakkında bilgisinin olmadığını ve kendisini kimsenin arayıp fikir sormadığını söyledi.

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener o iddiaya cevap verdi! “Ortak aday…”

“BURASI TRABZON”

Trabzonspor’da adaylığını açıklayan Ertuğrul Doğan dışında aday çıkıp çıkmayacağı ile ilgili konuşan Sadri Şener, varsayımlar üzerine konuşmanın doğru olmadığını sözlerine ekleyerek “bir aday varsa onun desteklenmesi lazım. Ama burası Trabzon başka adaylarda çıkabilir” ifadelerini kullandı.

Haber61 – Haber Servisi -

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor