Trabzonspor eksik olsa da bileği bükülmüyor

Trabzonspor son iki haftada adeta 10 kişi mücadele ediyor.

Trabzonspor eksik olsa da bileği bükülmüyor

Süper lig de geride kalan 7 haftanın ardından topladığı 15 puan ile sıralamada kinci sırada bulunan Trabzonspor, Konyaspor ve Alanyaspor maçlarında toplam 123 dakika sahada 10 kişi mücadele etmesine karşılık rakiplerine kaybetmeyerek bu sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu gösterdi.

Süper ligde sonucu ençok merak edilen maçlardan biri olan Konyaspor Trabzonspor maçında bordo mavililer maça golle başlayarak maç adına olumlu sinyaller verirken, 8.dakikada Vitor Hugo’nun gördüğü kırmızı kart nedeni ile ilk yarının ve ikinci yarının sonuna eklenen uzatma dakikaları ile 91 dakika 10 kişi mücadele etti.

1-0 öne geçtiği karşılaşmada 2-1 geriye düşen Trabzonspor oyunun son bölümlerinde ortaya koyduğu futbol ve kazanma azmi taraflı tarafsız herkesin beğenisi kazandı.

Trabzonpor 7. Hafta maçında Alanyaspor’u ağırladı. Mücadelede 1-0 geriye düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmayan Bordo-mavili takım karşılaşmada beraberliği Cornellius’un kafa golüyle beraberliği yakaladı.

Maçın 76. Dakikasında Hüseyin Türkmen bu kez ikinci sarı karttan kırmızı kart ile cezalandırıldı ve oyundan ihraç edildi.Trabzonspor bu maçta da uzatma dakikaları ile birlikte 32 dakika 10 kişi oynadı.Mücadelenin son bölümünde de galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Trabzonspor eksik mücadele etmesine rağmen yenilmeyerek, yenilmezlik serini sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor