"Trabzonspor eğer şampiyonluğu hedefliyorsa..."

Trabzonspor'un eski futbolcusu o iddiayı yorumladı

"Trabzonspor eğer şampiyonluğu hedefliyorsa..."
10 yıldır Trabzonspor’un formasını giyen Onur Kıvrak’a Premier Lig ekiplerinden West Ham United’ın kanca attığı, menajerler aracılığıyla da yönetime teklif yapıldığı öne sürülmüştü. Trabzonspor'un eski futbolcularından Erman Özgür bu iddia hakkında, 'Trabzonspor 50. yılda şampiyonluk hedefliyorsa Onur'u satmamalı' yorumunda bulundu.

Erman Özgür şu ifadeleri kullandı;

Trabzonspor önümüzdeki yıl kendisine şampiyonluk hedefi koyacaksa ki ana hedef olarak belirlenmesi gereken bu. Çünkü uzun süredir Trabzonspor şampiyonluk yarışından uzak. Kaleci Onur'a ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ekonomik anlamda Trabzonspor'u çok rahatlatacak bir teklif gelmediği sürece Onur'un satılmasını doğru bulmuyorum. Sattığınız zaman yerine alacağınız futbolcunun bonservisi de Trabzonspor'a bir külfet olacak. Eğer şampiyonluk isteniyorsa öncelikle elindeki üst düzey oyuncuları tutmak zorunda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor