Trabzonspor efsanesi Özkan Sümer, vefatının 5. yılında kabri başında anıldı

Trabzonspor'un eski başkanı, teknik direktörü ve futbolcusu Özkan Sümer, Maçka ilçesinde bulunan kabri başında anıldı.
Trabzonspor efsanesi Özkan Sümer, vefatının 5. yılında kabri başında anıldı

22 Aralık 2020 tarihinde vefat eden Trabzonspor ve Türk futbolunun efsane ismi Özkan Sümer, vefatının beşinci yıl dönümünde anıldı.

Bugün saat 14.00'te Maçka'da bulunan kabri başında anılan Sümer’in anma programına Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, divan kurulu üyeleri, Özkan Sümer'in ailesi ve sevenleri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Ören ve Güneş, Sümer'in kabrine çiçek bıraktı.

Ören, yaptığı konuşmada, Özkan Sümer'in şehre ve Türk sporuna bıraktığı mirasın arkasından yürüdüklerini söyledi.

senol-gunes-celenk

Güneş ise Sümer'in sadece Trabzon değil, Türk sporu için de çok önemli bir isim olduğunu vurguladı.

Sümer'in büyük bir sermaye biriktirdiğini dile getiren Güneş, "Özkan abim, hocam, başkanım. Hem şehrimize hem sporumuza hem futbolumuza çok büyük katkılar yaptı, çok büyük değer oluşturdu. Aynı zamanda ülkemize de yaptı aynı şeyi. Buradan kendini yoktan var etti, yetiştirdi. Sonra şehirler arası, ülkeler arası yarışmalara gitti. Bir birey olarak, bir imtihanı insan nasıl geçirir, gösterdi bize. Mekanı cennet olsun teşekkür ediyoruz. Hakkını helal etsin bizden yana hakkı varsa helal olsun." ifadelerini kullandı.

Anma programı, duaların ardından sona erdi.
 

ozkan-sumer-anma-programi

Kaynak:AA - Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.