Trabzonspor - Efes 3. randevuda

Trabzonspor Medical Park ile Anadolu Efes arasındaki yarı final serisinin 3. maçı yarın Trabzon'da yapılacak.Türkiye Basketbol Ligi play-off yarı final serisinde, Trabzonspor Medical Park ile Anadolu Efes arasındaki üçüncü maç yarın Trabzon'da yapılacak.

Trabzonspor - Efes 3. randevuda

Trabzonspor Medical Park ile Anadolu Efes arasındaki yarı final serisinin 3. maçı yarın Trabzon'da yapılacak.

Türkiye Basketbol Ligi play-off yarı final serisinde, Trabzonspor Medical Park ile Anadolu Efes arasındaki üçüncü maç yarın Trabzon'da yapılacak. Hayri Gür Spor Salonu'ndaki mücadele saat 19.30'da başlayacak. İstanbul'daki ilk maçı 85-56, ikinci maçı da 77-59 kazanarak 2-0 öne geçen Anadolu Efes'in final için bir galibiyete ihtiyacı var. Yarı final serisinde 3. ve 4. maçlara ev sahipliği yapacak Trabzonspor Medical Park, yarınki maçta seyircisinin de desteğiyle ilk galibiyetini almak için mücadele verecek. Seride gerekirse 4. maç 5 Haziran Cuma günü Trabzon'da, 5. ve son maç ise 8 Haziran Pazartesi günü İstanbul'da oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler