Trabzonspor düşüşe geçti

Trabzonspor kazanamazsa 5 yılın en kötü dönemini yaşayacak

Trabzonspor düşüşe geçti
Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçı da kazanamazsa galibiyet özlemini 6 maça çıkaracak,  bu alanda son 5 yılın en kötü dönemini yaşayacak.

Ligin ikinci yarısında oynadığı ilk 10 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve bu süreçte 8 galibiyet ile 2 beraberlik elde eden Trabzonspor, sonraki haftalarda düşüşe geçti. 27’nci haftada ikinci yarıdaki ilk yenilgisini Beşiktaş karşısında alan bordo mavililer, 28’inci hafta mücadelesinde Antalyaspor’u 3-0 mağlup etti ancak sonraki 5 maçı kazanamadı. Bordo mavilier bu süreçte 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak hanesine sadece 4 puan yazdırdı.

EN SON 2014-15 SEZONUNDA

Ligde 5 maçtır galibiyet özlemi çeken Trabzonspor, en son 2014-15 sezonunun ilk 5 haftasında üst üste 5 maç kazanamadı ve bu süreçte 4 beraberlik ve 1 de mağlubiyet elde etti. Bordo mavililer ligin son haftasında Bursaspor karşısında da kayıp yaşaması durumunda üst üste 6 maç kazanamadığı 2011-12 sezonu yakalayacak, bu alanda son 5 yılın en kötü dönemini yaşayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor