Trabzonspor düşmanları iş başında! Böyle algı oluşturuyorlar

Trabzonspor düşmanlığı bazılarının kanına kadar işledi... İşte onlardan bir örnek daha

Trabzonspor düşmanları iş başında! Böyle algı oluşturuyorlar

Haber61 Spor Servisi

Türkiye'de liglerin 12-13-14 Haziran tarihlerinde yeniden başlayacağının açıklanmasının ardından bazı kesimler Trabzonspor'u hedef alan algı operasyonlarına başladı. TFF Başkanı Nihat Özdemir'in bazı takımlar ligin tescilini bazıları devamını istedi söyleminden yola çıkan bu kesimler liglerin tescil edilmesini Trabzonspor'un istediğini iddia etti. Ancak bordo mavili camia gerek başkan gerek yönetim nezdinde yapılan açıklamalarda devletin vereceği her karara uyulacağı vurgulandı.

Trabzonspor’dan yapılan bu açıklamalara rağmen sosyal medyada yaratılan algıyla insanlara Trabzonspor düşmanlığı aşılanmaya çalışıldı. Bunun bir örneğini de, bazı siyasi kesimlerin troll haber sitesi olarak bilinen Ensonhaber isimli site sergiledi. Sosyal medyada trollerin kullandığı ayrıştırıcı dili kendisine haber çizgisi olarak belirlemiş olan site Trabzonspor düşmanlığını imalı şekilde gözler önüne serdi.

TFF Başkanı Özdemir’in liglerin başlayacağını duyurduğu açıklamasını haberleştiren malum site haberi  Trabzonspor’a saldırarak algı oluşturup “İptal edilse de şampiyon olsak diye bekleyenler üzgün” manşetiyle verdi. Bilindiği üzere ligde Trabzonspor liderlik konumunda bulunuyor.

ensonhaber

Bu manşet Trabzonsporlu taraftarların büyük tepkisini çekerken Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun algı yaratma hevesindekilere karşı sözü tekrar akıllara geldi; Bunlar prematüre beyinlerin ürettiği senaryolar. Gün gelir kendi yazdıkları senaryoda figüran olurlar…  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor