Trabzonspor Dünyanın gündeminde!

Trabzonspor taraftarlarının Fenerbahçe maçındaki coşkusu dünyanın gündemine oturdu.

Trabzonspor Dünyanın gündeminde!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye karşı oynadığı futbol otoriteler tarafından beğenilirken, aynı karşılaşmada Trabzonspor taraftarlarının şovları ise ayakta alkışlandı.

Trabzonspor Medya Ekibinin sosyal medya hesaplarında paylaştığı görüntülenler binlerce etkileşim alırken, Dünyanın birçok noktasında futbolseverler ise, Trabzonspor'un bu coşkusunu hayranlıkla seyretti.

İnstagram'da 18.8 Milyon, Twitter'da 207 bin takipçisi bulunan 433 sayfası Trabzonsporlu futbolcuların Fenerbahçe maçı sonrası görüntülerini paylaşarak "Türkler kutlamaya başka bir seviye getirdi" notuyla paylaştı. Trabzonspor Kulübü ise "Trabzonspor ona hayat verenlerin hayatıdır, Teşekkürler 433" yorumunu paylaştı. 

Bu video birçok yabancı futbolseverler tarafından etkileşim alırken, Trabzonspor 'Türkiye'yi dünyaya bir kez daha gururlandırdı' yorumları yapıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler