Trabzonspor Duje Caleta-Car için hamle yapacak

Trabzonspor, Premier Lig'den düşen Southampton'ın Hırvat savunmacısı Duje Caleta-Car için sezon sonu teklif yapacak.

Trabzonspor Duje Caleta-Car için hamle yapacak

Trabzonspor, Premier Lig'den düşen ve ekonomik küçülme sürecine giren Southampton ile Hırvat savunmacı Duje Caleta-Car'ı transfer etmek için görüşmelerini yoğunlaştırdı.

Geçtiğimiz sezon İngiliz kulübü tarafından küme düşmesinin ardından Fransa'nın Olympique Lyon takımına kiralık olarak verilen Caleta-Car, bu sezon Fransa Ligi'nde 20 maçta toplam 1632 dakika sahada kaldı.

Trabzonspor'un geçmiş transfer dönemlerinde Southampton'dan Mislav Orsic ve Paul Onuachu gibi isimleri kadrosuna katması ve kurduğu iyi ilişkiler, bu transfer için de umut verici bir zemin hazırlıyor.

2026 yılına kadar İngiliz kulübüyle sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki başarılı savunmacının sezon sonunda İngiltere'ye dönüş yapması bekleniyor. Bu dönüş sonrasında Trabzonspor'un Caleta-Car, için Southampton'a teklif götürmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor