Trabzonspor dönüm noktasında

Camia kongreye konsantre oldu ama iyi başladığı sezonda üst üste kritik puanlar kaybeden Trabzonspor'un bir de yeşil zeminde sınavı var. Sıralamada 12. durumda bulunan Bordo-Mavililer, Gençler ve Fener maçlarıyla nefes de alabilir dibe de vurabilir. Trabz

Trabzonspor dönüm noktasında

Camia kongreye konsantre oldu ama iyi başladığı sezonda üst üste kritik puanlar kaybeden Trabzonspor'un bir de yeşil zeminde sınavı var. Sıralamada 12. durumda bulunan Bordo-Mavililer, Gençler ve Fener maçlarıyla nefes de alabilir dibe de vurabilir.

Trabzonspor’da camia kongreye konsantre olurken, adeta takımın kritik dönemde çıkacağı 2 zorlu sınav ikinci plana itildi. Süper Lig’de 11. hafta itibariyle 14 puanla 12. sırada bulunan Karadeniz temsilcisi, teknik direktörü Sadi Tekelioğlu ile sıralamadaki kaderi açısından dönüm noktalarından birinde. Bordo-Mavililer, bu hafta kendi sahasında seyircisiz karşılaşmada ligde çıkışa geçen ekiplerden Gençlerbirliği ile oynayacak. Başkent ekibinin de 11 maçta 12 puanı var ve kazanıp Trabzonspor’un da önüne geçmekte kararlı. Bu 90 dakikada 1 puanı bile kayıp sayan Fırtına’nın kurmayları, takımı bir hafta sonraki Fenerbahçe mücadelesi yerine Gençler’e konsantre etmekte de zorlanıyor. Zira, takımın yıldızları, camia için büyük değeri olan Kadıköy randevusunun havasına girerken, Gençlerbirliği’ni neredeyse unutma noktasına geldi. Bir yandan da bu atmosferi ortadan kaldırmak için uğraşan Sadi Tekelioğlu ve ekibinin en iyimser hedefi ise 2’de 2 yapıp Trabzonspor camiasına hayat vermek. Aksini ise kimse düşünmek bile istemiyor. Çünkü bu hesapların şaşması durumunda Bordo-Mavililer kendisini bir anda rakiplerinin de alacağı sonuçlarla tehlike hattının etrafında bulabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler