Trabzonspor Doğuhan ve Azarovi'den vazgeçmedi

Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken sezon başında da gündeme gelen Doğuhan Aral Şimşir ve Irakli Azarovi listede yer almaya devam ediyor

Trabzonspor Doğuhan ve Azarovi'den vazgeçmedi

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'de ilk yarının lideri olan Trabzonspor transfer çalışmalarını da hızla sürdürüyor.

Bordo mavili takım özellikle sol bek,stoper ve sağ kanata takviye yapmak için çalışmalarına devam ederken sezon başında da gündemde olan Doğuhan Aral Şimşir ve Irakli Azorovi için girişimler sürüyor.

Özellikle sol bek konusunda görüşülen isimlerden henüz sonuç alınamaması üzerine Trabzonspor'un Dinamo Batum'da forma giyen 19 yaşındaki Gürcü solbek Irakli Azorovi'nin transferi için yeniden teklifte bulunacağı öğrenildi. Sezon başında yapılan girişimlerde Gürcü ekibinin yüksek bonservis talebi nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti.

Diğer yandan bordo mavili yetkililerin 2 yıldır takip edilen 19 yaşındaki sol kanat Doğuhan Aral Şimşir için tekrar Danimarka ekibi FC Midtjylland'ın kapısını çalacağı öğrenildi. Daha önce Fırtına'nın 1 Milyon Euro'luk teklifini reddeden Midtjylland ile tekrar görüşüleceği ve teklifin arttırılacağı belirtildi.

IRAKLİ AZAROVİ

21 Şubat 2002'de Gürcistan'ın Batum kentinde dünyaya gelen Azarovi Gürcü ekibi Dinamo Batum'un formasını giyiyor. 1.79 boyundaki yetenekli sol bek bu sezon toplamda 42 maçta forma giyerken 4 gol 5 asistlik performans sergiledi. Ülkesinin milli takımının alt yaş kategorilerinin tamamında forma giyen Azarovi  Haziran ayından itibaren Gürcistan A Milli Takım'ında da oynamaya başladı 6 kez sahaya çıktı. Öte yandan genç futbolcunun takımıyla sözleşmesi 31 Aralık 2022'de sona erecek.

IRAKLİ AZAROVİ

DOĞUHAN ARAL ŞİMŞİR

Türk asıllı Danimarkalı futbolcu Doğuhan 19 Haziran 2002 yılında dünyaya geldi. Sol kanat olarak forma giyen ve tekniği ile önplana çıkan futbolcu aynı zamanda forvet ve sağ kanat olarak da oynayabiliyor.  Bu sezon toplam 13 maça çıkan genç yetenek 9 gol 2 asistle oynadı.  Doğuhan Aral Şimşir Danimarka Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinin tamamında forma giydi. Kulübüyle sözleşmesi 30 haziran 2025'te bitecek.

DOĞUHAN ARAL ŞİMŞİR

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler