Trabzonspor Doğuhan Aral Şimşir’i istiyor!

Trabzonspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken Midtjylland forması giyen Doğuhan Aral Şimşir için yapılan görüşmelerde sona gelindi.

Süper Lig’in namağlup lideri Trabzonspor, devre ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo mavililerin hedefindeki isimlerden biri de FC Midtjylland’da forma giyen Doğuhan Aral Şimşir olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; Trabzonspor scout ekibinin 2 yıldır takip ettiği Türk asıllı Danimarkalı futbolcu için görüşmeleri hızlandırırken transferde sona gelindi.

Devre arası 3 nokta transfer yapmak isteyen ve bunun dışında yetenekli genç futbolcuları da kadrosuna katmayı hedefleyen bordo mavililerin bu noktada Doğuhan Aral Şimşir'i de kadroya katmak istediği belirtildi.

doğuhan aral şahin

19 yaşındaki sol kanat UEFA Gençler Ligi 2. Turunda Trabzonspor - FC Midtjylland eşleşmesinde Trabzon’da oynadığı futbolla da herkesi kendine hayran bırakmıştı.

Öte yandan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in de yetenekli futbolcuyu transfer listesine eklediği daha önce basına yansımıştı.

DOĞUHAN ARAL ŞİMŞİR KİMDİR?

19 Haziran 2002’de Danimarka’da dünyaya gelen Türk asıllı futbolcu FC Midtjylland’da oynuyor.

Asıl mevkisi sol kanat olan, forvet ve sağ kanat olarak da forma giyebilen Doğuhan, güçlü fiziği ve tekniğiyle dikkat çekiyor.

DOĞUHAN ARAL ŞİMŞİR KİMDİR?

Danimarka’da HB Köge Altyapısından yetişen genç yetenek 2017’de FC Midtjylland’ın altyapısına katıldı. Burada alt kategorilerde forma giyen Doğuhan Aral, 2021 yılında A takıma yükseldi.

Bu yıl özellikle Uefa Gençlik Ligi’nde oynadığı 4 maçta 5 gol atarak dikkatleri üzerine çeken genç sol kanat bu sezon toplam 13 maçta 9 gol 2 asistle oynadı. Doğuhan Aral, Trabzonspor U19 takımına da 1 gol attı.

Performansıyla Danimarka Milli Takımı’nın alt kategorilerine de sürekli çağrılan futbolcu, U16’da 9 maç (3 gol), U17’de 9 maç (2 gol), U18’de 2 maç ve U19’da 1 maçta şans buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler