Trabzonspor Divan Başkanı Bombaladı!

Trabzonspor Divan Başkanı Av. Ali Sürmen, Trabzonspor’un tarihinin hiç bir döneminde hakemlere sığınarak şampiyonluk hedefleri çizmediğini ve bunalımlı günlerine de hakemlerle çözüm aramadığını söyledi. Galatasaray maçı sonrası yazılı bir açıklama yapan S

Trabzonspor Divan Başkanı Bombaladı!

Trabzonspor Divan Başkanı Av. Ali Sürmen, Trabzonspor’un tarihinin hiç bir döneminde hakemlere sığınarak şampiyonluk hedefleri çizmediğini ve bunalımlı günlerine de hakemlerle çözüm aramadığını söyledi.

Galatasaray maçı sonrası yazılı bir açıklama yapan Sürmen, “Türk futbolunun düştüğü durumun hala farkında olamayan TFF’nin ahbap-çavuş ilişkilerine meyilli hakemlerden ve yöneticilerinden arınmak zorundadır. Bir maçta hakem hatası ile kastını ayıran hassas nokta, hakemin takdir yetkilerindeki bariz tek taraflılıktır. Trabzonspor camiasının sabrını hiç kimsenin test etme hakkı da, haddi de değildir. Bu büyük camia, hakkına doğrudan saldırılarda süreklilik olduğunu hissettiğinde birlik ve beraberlik içerisinde, haklarını koruyacağını spor camiası çok iyi bilir ve bilmelidir de” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler