Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen’den flaş açıklama

Ali Sürmen'den kongre açıklaması...

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen’den flaş açıklama

Haber61 Spor Servisi / Tuncay Lakot / (Kaynak gösterilmeden kullanılamaz) 

Trabzonspor’da 6 yöneticinin istifa kararının ardından gözler Başkan Usta’nın 'Kongre kararı almayacağız' açıklamasına çevrilirken yaklaşan mali kongre öncesi gözler mali anlamda zor günler geçiren Trabzonspor yönetimine çevrildi. Divan Başkanı Ali Sürmen Bordo-Mavili ekipte yaşanan gelişmelerle ilgili Haber61 Spor Servisine önemli açıklamalarda bulundu.


"USULSÜZLÜK GÖRÜLÜRSE..."

Divan Başkanı Ali Sürmen, yaklaşan mali kongre öncesi yönetimin borcunun ibra edilip edilmemesi konusunda yöneltilen soruya yanıt verdi. Sürmen açıklamasında şunları söyledi: "Mali anlamda yönetimin ibra edilmemesinin hukuki anlamda bir sonucu yok. Mali genel kurulda yönetim ibra edilmezse dernekler masası gelip inceleme yapar ama dernek kayıtları üzerinden inceleme yapar, şirket üzerinde inceleme yapamaz. Orada bir usulsüzlük görürse Dernekler Masası suç duyurusunda bulunur."

"ASIL SORUN AŞIRI BORÇLANMA"


Trabzonspor’da yaşanan 6 istifayı da değerlendiren Sürmen, "Biz her türlü karara saygı duyarız ama aylardır ben bu gidişatı gerek sosyal medya da gerek basında dillendiriyordum. Trabzonspor’un asıl sorunu aşırı borçlanmadır. Trabzonspor’un önünü tıkayan sorun aşırı borçlanma sonucu ödeme güçsüzlüğüne düşmesidir" diye konuştu. 

"BORÇLARI ÖDEYECEKSE SÖZÜMÜZ YOK"

Trabzonspor kulüp başkanı Muharrem Usta’nın kongre kararı almayı düşünmediği açıklamasını da değerlendiren Sürmen, "Başkan Usta’ya göre seneye Aralık ayında kongre yapılacak. Başkan borçları ödeyecekse bizim başkana söyleyecek sözümüz olmaz. Para bulup borçları ödeyecekse ya da bu borcu cebinden verecekse buna saygı duyulur buna kimse bir şey diyemez." ifadelerini kullandı. 

"YÖNETİM BİR ŞEY YAPMADI"

Tüzük tadilatı konusunda da açıklamalarda bulunan Sürmen, "Biz 28 Ekim tarihinde Divan Toplantısı kararı verince Trabzonspor’da Divan Toplantısı öncesi toplantıya başladı. 4.5 aydır yönetim herhangi bir şey yapmadı biz toplantı kararı alınca yönetim toplantı yaptı" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler